روش های تشخیص زخم دهانه رحم
مسلم است که کودک طی مراحل رشد خود اشتباهات و خطاهایی دارد و ما اگر برای پیشگیری از اشتباه نگذاریم کودک چیزی را تجربه کند رشدی رخ نخواهد داد. شیر از مواد مختلفی تشکیل شده است؛ پروتئین، قند یا کربوهیدرات، چربی، مواد معدنی و ویتامین ها که در این بیماری حساسیت به بخش پروتئین شیرگاو وجود دارد. بنابراین مادر باید مواد حاوی شیر گاو یا تهیه شده از شیر گاو را حذف کند و به جای آن از سایر منابع پروتئینی غیر از شیرگاو و مکمل کلسیم استفاده کند. البته این شکل واکنش به شیر گاو خوشبختانه شایع نیست و نادر است. در صورتی که نوزاد تمایلی به شیر مادر نداشته باشد، میتوان از شیر خشک استفاده کرد. پژوهش های انجام شده حاکی از آن هستند که گیاه مریم گلی در خشک شدن شیر تأثیر بسیار زیادی دارد. از طرفی اگر کودک شیر مادر نخورد باید سراغ شیر خشک رفت که باز هم در تهیه این شیر خشک ها از شیر گاو استفاده می شود و مشکل کودک حل نمی شود مگر اینکه شیرخشک های خاصی که در بازار موجود است برای او تهیه شود که این هم برای همه امکان پذیر نیست.
همچنین این افراد در مصرف محصولات شیر همچون ماست و پنیر کمتر دچار مشکل می شوند. اما بیماری ای که با آلرژی شیرگاو اشتباه گرفته می شود، عدم تحمل لاکتوز است. زنان برای انجام این آزمایش باید یک محلول قندی بنوشند و بعد از یک ساعت، آزمایش خون انجام می گیرد در صورتی که قند خون بیمار زیاد باشد، پزشک آزمایش تحمل گلوکز خوراکی سه ساعته در دو مرحله تجویز می کند. شیرخوارانی که از شیرخشک یا فورمولا برای تغذیه استفاده می کرده اند و دچار آلرژی شده اند، باید از شیرخشک های مخصوص استفاده کنند. به عنوان نمونه روی همین مساله غذا دادن اصرار دارند که کودک را مطابق الگوی خود غذا دهند و پس از مدتی، کشمکش قدرت بین مادر و کودک در می گیرد و ممکن است کودک دیگر غذا نخورد. پاها را روی شکم جمع می کند و بیشتر در بعدازظهرها اتفاق می افتد قانون ۳ را در بر دارد، گریه ای که بیش از ۳ ساعت در روز بیش از ۳ روز در هفته و بیش از ۳ هفته در ماه است.
اما احتمالاتی در این مورد وجود دارد، آن هم احتمال تغییرات هورمونی است که در زنان باردار با سرعت بسیار بالایی اتفاق می افتد. حالا که آنیتا، دختر کوچولوی خانم فولادبند، یک ساله شده کم کم مادرش می تواند مصرف لبنیات را شروع کند. در مواردی که شیرخوار یا کودک شیرخواره به پروتئین شیر گاوی که در شیر مادرش ترشح شده حساسیت نشان می دهد به ناچار مادر باید هر نوع پروتئین لبنیات گاوی را از رژیم غذایی اش حذف کند. فقط عوامل رفتاری و هیجانی نیستند که در روند یک شیردهی موفق ایجاد اشکال می کنند بلکه ممکن است بنا به دلایل فیزیکی و جسمی (چه در مادر و چه در کودک) مشکلاتی وجود داشته باشد که مادر نتواند کودکش را شیر دهد و برای درمان هم علل و عوامل مربوط به مادر و هم عوامل مربوط به کودک باید در نظر گرفته و اصلاح شود و چنانچه بنا به دلایلی نتوان علت را رفع کرد باید به مادر برای پذیرش و کنار آمدن و تطابق با این قضیه کمک شود به نحوی که مادر کفایت و شایستگی خود را زیر سوال نبرد و بپذیرد که در حد توانش تلاش خود را کرده است. اما باید گفت که در مواردی این افراد به سایر شیرها هم حساس هستند و مصرف این گونه شیرها هم مشکل را حل نخواهد کرد.
در صورت وجود هرگونه مشکل در امر شیردهی و تغذیه کودک نباید از نقش و واکنش اطرافیان غافل شد چه در تشدید اضطراب و احساس بی کفایتی مادر و چه در کمک به احساس آرامش و تطابق او با مشکل. وقتی کودک شیرخوار چنین حساسیتی پیدا کند که مربوط به شیر گاو است، شیر و ماست و پنیر باید از رژیم غذایی اش حذف شود و نباید کودک را از بهترین غذا که همان شیرمادر است مخصوصا در یک سال اول زندگی محروم کرد. در ایران هم شیر گاو شایع ترین آلرژی در تمامی گروه های سنی کودکان کمتر از ۱۲ سال مبتلا به آلرژی غذایی بوده است. مسافرتها در فصل تابستان بیشتر میشود و همانطور که گفته شد بیماریهای عفونی هم در این زمان تشدید میشوند. کاملاً ناامید شده بودم ولی همسرم و خواهرانم حرفهای دکتر که گفته بود امیدی نیست را، قبول نمیکردند و مدام از متخصصان مختلف، وقت میگرفتند. طبق آمار حدود ۶ درصد کودکان در ۳ سال اول زندگی خود واکنش های آلرژیک غذایی را تجربه می کنند که از این میزان2/5 درصد آلرژی به شیر گاو، 1/5 درصد آلرژی به تخم مرغ و 0.6 درصد آلرژی به بادام زمینی است.